Folositi favorita ca asigurare la pariuri

Cine joca la pariuri sportive si a capatat destula experienta, cel mai probabil se gandeste cum sa-si asigure pariurile de asa natura incat sa iasa cel putin pe zero.  In acest caz se recomanda alegerea a doua partide una cu o echipa care este de departe favorita la victorie si are sanse minime sa faca un pas gresit si o alta partida care este mai degraba o surpriza, dar in opina voastra este destul de realizabila in ciuda cotelor care nu par sa fie prietenoase.

Odata ce a-ti stabilit cele doua partide in care una este ca cu favorita care este pe post de asigurare la pariurile voastre urmeza sa faceti urmatorii pasi:

1. plasati un pariu sa zicem de 10 unitati pe echipa favorita care are o cota de 1.60, iar castigul rezultat va fi de 6 unitati

2. cele 6 unitati care sunt profitul vostru le pariati pe echipa care poate produce surpriza si are sa zicem o cota de 4, rezultand un profit de 18 unitati.

Acum avem urmatoarele posibilitati de iesire a rezultatelor:

– daca ambele echipe pe care am pariat pierd, vom pierde 16 unitati in cazul nostru

– daca favorita folosita ca asigurare la pairiurile noastre castiga si echipa la surpirza pierde, avem asigurata returnarea mizei noastre initiale

– daca favorita pierde si echipa surpriza castiga atunci avem un profit de 18-10 = 8 unitati

– daca ambele pariuri ne ies castigatoare, atunci avem un profit de 6+18 = 24 unitati

Din cele 4 situatii posibile doar prima ne este nefavorabila, restul fiindu-ne utile.

Relevant news