Urari de Halloween cu bonusuri zilnice

Urmatoarea sarbatoare din calendarul unui parior modern este Halloween-ul. Anul acesta pe 888sport.ro este disponibila o promotie speciala ce aduce pariorilor care efectueaza depuneri bonusuri intre 10% si 500% din valoarea depunerii indiferet de unde vor fi folositi banii din depunere. Pentru jucatorii noi aceasta promotie este in completarea bonusului de bun venit care ajunge pana la 1000 ron.

Foarte interesant la aceasta promotie este modul cum se acorda bonusul zilnic dupa efectuarea depunerii. Pe pagina promotiei sunt disponibile principalele servicii oferite de 888sport.ro si valabile in acest caz. Fiecare serviciu, pariuri sportive, casino sau poker are disponibile cate doua coduri promotionale pe care, la alegere, trebuie sa le mentionati cand efectuati depunerea. Daca optati pentru codul oferit de “TRICK” dupa indeplinirea conditiilor de rulaj a sumei veti primii in mod aleator un bonus intre 10% si 500% din valoarea depunerii initiale in promotie. In cazul optarii pentru “TREAT” veti avea extra 10% din suma initiala depusa in promotie fara sa fie nevoie de indeplinrea cerintelor de rulare a sumei depuse inainte de a primii bonusul extra.

Numarul maxim de coduri pe care le puteti folosii zilnic in promotie este de 3, cate unul pe fiecare serviciu disponibil, iar suma bonus maxima ce poate fi castigata zilnic este de 3333 ron.

Relevant news