Doar in ultimii ani, 22Bet au fost cu adevarat surprinsi de jucatorii mai mari din industrie atunci cand vine vorba de functii precum cash out si live streaming. Cu toate acestea, acestia au luat decizia corecta de a intarzia, deoarece ceea ce au decis sa se concentreze initial pe dezvoltarea unei game cuprinzatoare de piete masive pentru cartea lor de publicitate, impreuna cu cateva oferte excelente pentru clienti. Aceasta inseamna ca acum au cash out si streaming, de asemenea, au profunzimea pentru a-l face util.

22Bet este unul dintre doar cateva site-uri de pariuri care ofera cash cash partial, permitandu-va sa incasati in timp o proportie a pariului dvs., pastrand totusi bani in joc. Functia va permite sa alegeti ce procent din pariul pe care doriti sa il asigurati. De asemenea, puteti utiliza numerar partial de mai multe ori pe o singura si mai multe pariuri. Puteti incasa orice proportie din pariul dvs. pe care il doriti.

Daca doriti stergerea contului de la Casa Pariurilor, trebuie trimisa o solicitare catre casa de pariuri de pe adresa de email pe care ati folosit-o in momentul inregistrarii, in care sa treceti numele de utilizator si perioada pentru care se doreste inchiderea contului.

Inainte de a face solicitarea de inchidere a contului, trebuie sa retrageti toate sumele de bani existente in cont la momentul trimiterii solicitarii de inchidere a contului.

Contul se poate inchide si ca urmare a autoexcluderii din cauza problemelor datorate dependentei de jocurile de noroc. Daca contul a fost inchis din cauza acestor probleme, atunci acest cont nu mai poate fi redeschis pentru o perioada de minim 6 luni.

Contul mai poate fi inchis si prin contactarea serviciului de relatii cu clientii, unde va trebui sa mentionati si motivul pentru care doriti inchiderea contului de pariuri.

Trebuie stiut ca daca inchideti contul, nu veti mai putea avea altul in viitor. Totusi, daca ati avut un cont inainte oe care l-ati inchis, dar vreti sa il redeschideti, va trebui sa luati legatura cu casa de pariuri.

Mai trebuie stiut ca un cont poate ramane activ, chiar daca nu intentionati sa mai folositi acel cont de pariuri.