Toata lumea castiga la finala Champions League

Pe Netbet la finala Champions League toata lumea castiga. Daca va intrebati de ce, intrcat nu toti pariorii au acest noroc, raspunsul este simplu: Netbet a creat o oferta speciala de pariere ce se adreseaza clientilor noi si care indiferent ce optiune de pariere aleg, daca aceasta este necastigatoare oricum se returneaza mzia dublata in cont – deci castiga toata lumea.

Finala Champions League se va disputa intre Juventus si Real Madrid, iar conform promotiei fiecare echipa primeste o cota de 10.0 daca va obtine victoria in timp regulamentar. Daca regulamentul promotiei spune ca puteti paria la alegere pe doar pe una din ele, tot in el se stipuleaza ca se va retruna miza dublata pe pariurile necastigatoare.

Clientii noi pe Netbet care doresc sa participe la aceasta promotie vor trebuii sa parcurga un minim de etape. Ele vor fi descrise succint in randurile de mai jos, dar in totalitate le gasiti pe Netbet:

  • gasire promotie pe Netbet si apasare buton “Pariaza acum”
  • folosirea codulul bonus COTAS pe formularul de inregistrare pentru activarea ofertei
  • efectuarea unei depuneri de minim 40 ron – echivalentul mizei admise in promotie

La finalul celor 90 de minute ale finalei veti afla daca pariul plasat este castigator. Castigul eventual se va supune termenilor si conditiilor Netbet.

Nu uitati sa profitati de pachetul de bun venit oferit clientilor noi.

Relevant news