eFortuna

Bonus

Bonus 500 Lei

Înregistrare Înregistrare
Prezentare generală
  • Licenta: România
  • Adresa web: efortuna.ro
  • Interfata in limba Română: Da
  • Suport clienti in limba Română: Da
  • Conturile clientilor in valuta locala sau RON: Da

Pariuri eFortuna – puteti colecta pana la 2000 RON, 20 RON gratuite si primul pariu fara risc pentru RON 110 intr-o avere. Pe site-ul nostru veti gasi toate cele mai importante stiri despre aceasta casa de pariuri legala. De la inregistrarea contului, pana la primirea bonusurilor, pana la sfaturi de pariuri cheie. Este dedicat in totalitate pariurilor eFortuna, astfel incat nicio problema importanta nu va ramane fara raspuns.

Asadar, daca va ganditi sa va creati un cont in Fortuna, atunci utilizati site-ul nostru si veti gasi cu siguranta ceea ce cautati.

Fortuna este cea mai veche casa de pariuri din Romania, care pana in 2006 functiona sub denumirea de Publicbet. Compania a fost fondata in 1996, iar la inceput a oferit case de pariuri doar in spatii de la sol sub denumirea de publicbet.

Licenta actuala pe care o detine eFortuna va permite sa operati atat online, cat si in agentii. Aceasta casa de pariuri este probabil cea mai recunoscuta marca de pe piata pariurilor sportive din Romania. Reputatia si securitatea oferite de un brand cu o experienta de peste douazeci de ani atrag din ce in ce mai multi noi utilizatori multumiti de tarife ridicate, o gama larga de intalniri, precum si bonusuri si promotii oferite de acest operator legal.

Logo-ul casei de pariuri eFortuna poate fi vazut in principal pe stadioanele poloneze ca are si sedii acolo si tricourile clubului – Fortuna este sponsorul principal al alergatorilor polonezi, fotbalistii Legia Warszawa.

eFortuna ca unul dintre putinele are pana la trei bonusuri de bun venit pentru noii sai utilizatori, inclusiv cei care le plac cel mai mult jucatorii, adica cei fara depunere, precum si primul cupon fara risc (nu uitati ca doar primul cupon va fi fara riscuri, deoarece in general jocurile de noroc implica cu risc) sau RON 20 pariuri gratuite pe simplul fapt de inregistrare a unui cont de jucator.

Puteti paria primul cupon fara a risca pana la suma de 110 RON – acesta este in opinia noastra un tip interesant de promovare, deoarece aveti posibilitatea de a paria pe cuponul selectat, iar in cazul pierderii casei de pariuri va va rambursa intreaga miza sub forma unui bonus.

Al treilea bonus pe care il puteti utiliza la Fortuna este adaugat cu 100% mai mult la prima depunere, pana la un maxim de 1.000 RON.

Avand in vedere cantitatea de bonusuri oferite si utilitatea lor la pariurile pe meciuri, Fortuna este in fruntea caselor de pariuri atunci cand vine vorba de promotii pentru jucatori noi.

Daca doriti sa va incepeti aventura cu Fortuna, trebuie sa va inregistrati un cont de jucator. Puteti face acest lucru in doua moduri: casa de pariuri va ofera posibilitatea de a configura un cont temporar, a carui creare nu necesita trimiterea imediata a unei scanari a cartii de identitate, dar amintiti-va ca aveti doar 28 de zile pentru a finaliza inregistrarea contului – o puteti face oricand in termen de cele patru saptamani.