Calficari cu pariuri gratuite

Pariurile gratuite sunt o sansa buna pentru fiecare de a castiga mai mult. Obtinerea pariurilor gratuite este conditionata de cateva pariuri reale pe care trebuie sa le efectuati pentru a primii gratuitatea. Oportunitatea pentru aceste pariuri gratuite vine de la calificarile pentru Cupa Mondiala ce se va desfasura in Rusia in anul 2018.

Pana atunci echipele se dueleaza in grupele preliminare pentru a ajunge la turneul final. In aceste zile se desfasoara inca o serie din partidele de calificare, ceea ce reprezinta un prilej bun pentru pariuri gratuite daca faceti pariurile la Winmasters.

Trebuie doar sa identificati promotia cu 50 pariuri gratuite la aceasta casa de pariuri online si apoi sa apasati butonul de participare. Prin apasarea acestui buton sunteti de acord cu criteriile ce trebuiesc indeplinite pentru a fi eligibil la pariurile gratuitie.

  • in primul rand trebuie sa efectuati 5 pariuri cu miza minima de 20 ron, iar pariurile sa fie pre-meci
  • cota minima pe pariu sa fie de 1.75
  • nu trebuie sa alegeti optiuni de pariere de pe pietele de handicap
  • doar pariorii din Romania pot participa la aceasta promotie
  • pariurile sa fi plasate din bani reali
  • pariurile de tip cashout nu sunt valide in promotie

Indiferent de rezultat celor 5 pariuri plasate, veti primii un pariu gratuit in valoare de 50 ron. Pariul gratuit trebuie plasat integral pentru ca diferenta se va pierde daca selectati o miza mai mica din acesta. Castigul maxim din plasarea pariului gratuit este de 300 ron si daca este corect va merge direct in balanta cu bani reali.

more: Bet365 Espana

Relevant news