Betfair

Bonus

500 RON bonus

Înregistrare Înregistrare
Prezentare generală
  • Licenta: România
  • Adresa web: Betfair.ro
  • Interfata in limba Română: Da
  • Suport clienti in limba Română: Da
  • Conturile clientilor in valuta locala sau RON: Da

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

In locul acestei case de pariuri, va recomandam sa pariati si sa jucati la casino doar la case de pariuri online de top ce opereaza in Romania:

Fondata de Andrew Black si Edward Wray la Londra in 1999, Betfair a crescut stralucitor de atunci. Printr-un software special dezvoltat, care permite jucatorilor sa nu parieze doar pe rezultatul evenimentelor individuale, ci si unul impotriva celuilalt, Betfair a reusit sa se diferentieze de concurenta.

Prin acest principiu unic, cunoscut sub numele de Exchange, pariurile si cotele pot fi convenite intre jucatori, permitand experiente de pariere foarte individualizate pe Betfair. In prezent, schimbul de pariuri nu este disponibil pentru clientii din Germania si Austria, desi acest lucru nu a impiedicat cu siguranta ascensiunea acestei case de pariuri britanice pe aceasta piata.

Astazi, peste 5 milioane de pariuri sunt plasate pe Betfair in fiecare zi de peste 3 milioane de clienti inregistrati din intreaga lume, peste 1 milion dintre ei fiind activi in mod regulat, cu sprijinul oferit de aproape 2.000 de angajati. Pentru serviciul sau exemplar in domeniul pariurilor sportive, Betfair a primit deja prestigiosul „Queens Award” la categoria „Comert international”.

In plus, casa de pariuri online britanica si-a putut imbunatati reputatia prin parteneriate cu cluburi internationale de top precum Manchester United, FC Barcelona si Bayer 04 Leverkusen. In testul nostru Betfair, punem in miscare oferta acestui lider al industriei si incercam sa identificam motivele din spatele raspunsului pozitiv pe care l-a primit.

Sa aruncam o privire mai atenta la portofoliul pietelor de sport si pariuri disponibile. La Betfair, am gasit o mare varietate de produse, inclusiv peste 30 de sporturi diferite. Obiectivul acestui furnizor de pariuri este, desigur, clar pe fotbal: am descoperit competitii internationale de top, cum ar fi Liga Campionilor, Premier League, La Liga si Bundesliga germana pe Betfair, asa cum am facut intalniri de la asociatii de fotbal mai putin cunoscute, precum Armenia , Bahrain si Camerun.

In marile natiuni de fotbal precum Anglia sau Germania, puteti paria chiar pana la nivelul amatorilor, cu oportunitati de pariere, inclusiv Oberliga germana sau Liga Istmica Engleza. In plus fata de fotbal, alte sporturi populare, cum ar fi baschetul, hocheiul pe gheata si tenis, joaca un rol major la Betfair, in timp ce sunt mai reprezentate discipline mai exotice si sporturi frange precum squash, baschet si netball.

Desigur, asa cum ne-am putea astepta de la o casa de pariuri britanica, sporturile de pariuri traditionale, cum ar fi cursele de cai si caini, sunt de asemenea obligatorii, reflectate si in oportunitatile de pariuri ale Betfair. In ultimii ani, sporturile electronice si sporturile virtuale au devenit tot mai importante pe piata pariurilor.

Ca unul dintre liderii industriei, Betfair a tinut pasul cu popularitatea acestor sporturi, oferind un produs atractiv. In afara de pariurile sportive, casa de pariuri britanica ofera si diverse pariuri politice si sociale si optiuni iesite din comun, cum ar fi ratele Bitcoin actuale. Cu un produs extins de cazino online, inclusiv sloturi moderne, alaturi de jocuri clasice precum poker, ruleta si blackjack, casa de pariuri completeaza oferta, subliniind in testul nostru Betfair pozitia sa ca unul dintre liderii industriei.

Cu noi categorii, cum ar fi Pariul lor Jackpot, care, dupa ce ati plasat pariuri pe o serie de pariuri preselectate, va permite sa castigati pana la 30.000 de euro, aceasta carte britanica demonstreaza, de asemenea, ca este intotdeauna deschisa pentru idei noi, in cautare constanta de a-si extinde gama de produse