Cupa Spiridusilor

Se spune ca spiridusii sunt aducatori de noroc. Acestia au fost imprumutati in mai multe domenii inclusiv la jocurile de slots care sunt oferite de majoritatea caselor de pariuri online. Acum la noi este o perioada mai mult de stat in casa decat de umblat pe la baruri si terase. Din aceasta situatie au avantaj pasionatii de jocuri de slots care joaca online la una sau mai multe case de pariuri.

Spre exemplu pe Unibet intre 20 si 30 ianuare este in desfasurare o competitie de slots intitulata Cupa Spiridusilor si este adresata tuturor care practica jocuri de slots si nu numai. Aceasta promotie nu presupune neaparat crearea unui cont, dar pentru cei care nu au este recomandat deoarece au un plus de beneficii de la pachetul de bun venit.

Cupa Spiridusilor este o promotie marca Unibet si ofera premii substantiale participantilor care au norocul prin intermediul rotirilor de la slots sa dea de spiridusii norocosi ce ofera premii in bani direct in contul deschis la Unibet. In aceasta promotie sunt eligibile 3 jocuri de slots, dar prima conditie de participare este sa jucati pe bani reali cel puti9n 20 de rotiri la jocul de slots “Leprecun goes to hell”.

Premiile totale la Cupa Spiridusilor este de 5000 ron si se imparte intre primii 5 clasati dupa numarul rotirilor jucate pe perioada de desfasurare a acestei promotii. Toate detaliile care va sunt necesare se gasesc pe pagina oficiala a celor de la Unibet.

Relevant news