Toama cu premii pe 888sport

Mii de premii se vor acorda in acesta toama pe 888sport. Verificati-va zilnic casuta de mail si vedeti daca 888sport v-a trimis un mail cu provocarea pe care trebuie s-o indepliniti pentru a primii un premiu de toama.

Odata ce ai primit mail-ul ai premiul asigurat daca indeplinesti misiunile presonalizate pentru tine. Sunt 3 misiuni, una la fotbal unde ai de efectuat un numar de pariuri cu o anume miza personalizata in mail, la fel la jocurile de casino sau la poker. Completarea misiunilor iti pot aduce zilnic unul din premiile de 5000 ron, 2000 ron sau 18 x 1000 ron. Cat este toama afara te poti bucura zilnic de aceste premii cand primesti mail de la 888sport.

Pentru pariorii noi pe 888sport aceasta promotie vine ca o completare la bonusul de bun venit. Pariorii deja existenti trebuie sa efectueza minim o depunere asa cum este specificat in termenii si conditiile promotiei. Totoadata este recomandat sa cititi cu atentie regulamentul de completare al misiunilor zilnice pentru a nu intampina dificultati avand in vedere ca misiunile expira la finalul fiecarei zile.

Mai multe misiuni zilnice completate inseamna mai multe sanse de a castiga premii de toamna, iar cand toama se va sfarii puteti numara premiile acumulate asa cum este un vechi obicei cu privire la perioada de toama pe care probabil multi dintre voi il stiu.

Relevant news