200 ron de la CR7

Azi se va desfasura Super Cupa UEFA si dupa cum bine stiti echipele care se dueleaza in acesat partida sunt castigatoarea Champions League si castigatoarea Europa League. Evindent ca o asemenea partida este in atentia tuturor caselor de pariuri si fiecare dintre ele a conceput o oferta unica pentru pariorii. Dintre toate ofertele o vom prezenta pe cea de la Netbet unde primesti 200 de ron de la CR7 daca indeplinesti conditiile promotiei.

Fiind o promotie trebuie sa parcurgeti un numar de pasi pentru a va califica si valida in ea. In primul rand promotie este libera pentru toti pariorii, asta insemnand ca si cei care nu au cont de Netbet pot beneficia de acessta promotie dupa ce-si deschid cont nou de pariuri. Mai mult clinetii noi beneficiaza si de pachetul de bun venit care ofera un bonus la pariuri sportive de pana la 1500 ron de la prima depunere in functie de valoarea acesteia.

Pentru a beneficia de cei 200 ron de la CR7 trebuie sa efectuati un pariu cu miza minim 50 ron si maxim 200 ron pe una din optiunile de pariere disponibile la partida Real Madrid vs Manchester United cu o cota de cel putin 1.50 atat din selectiile pre-meci, dar si live. Cei 200 ron se acorda sub forma de cashback la primul pariu plasat si care indeplineste conditiile mai sus mentionate.

Relevant news