Daca aveti un bilet castigator la 1xBet, termenul minim in care se poate ridica castigul este de aproximativ 30 de minute-minim-de la data incheierii ultimului eveniment de pe bilet, adica pana cand sunt omologate rezultatele, iar termenul maxim in care se poate scoate castigul este de 30 de zile  calendaristice de la incheierea ultimului eveniment de pe bilet.

Trebuie spus ca daca aveti un casti mai mic de 1000 de Ron, acesta se poate ridica din orice agentie 1xBet, din orice oras, iar daca aveti un castig mai mare de 1000 de Ron, banii pot fi ridicati doar din agentia in care a fost plasat biletul. Daca totusi vreti sa ridicati castigul mai  mare de 1000 de Ron, de la o alta agentie, din alt oras, trebuie sa stiti ca puteti avea probleme, in sensul ca exista posibilitatea de a nu fi suficienti bani ca sa poata fi platite eventualele castiguri de pe biletele jucate in acea agentie.

Banii pot fi retrasi ori din agentie, daca biletul a fost jucat intr-o agentie, fie prin transfer in contul pe care l-ati folosit in momentul inregistrarii pe siteul 1xBet, daca biletul a fost jucat on line, iar in acest caz, nu este un termen limita in care pot fi retrasi banii.

Daca intrati pe site-ul casei de pariuri 1xBet, in partea din dreapta veti gasi lista de sporturi pe care se poate paria. Accesand un sport, va vor fi afisate competitiile unde exista meciuri disponibile pentru pariere. Aici, fie apasati direct click pe numele unei competitii, fie bifati casuta din fata a mai multor competitii, pentru a vedea o lista cu toate pariurile ce apartin de acestea. More: hu-bonusz.com/1xbet/

Dupa ce ati ales competitia, va vor fi afisate toate meciurile dintr-o etapa. Daca vreti sa plasati un pariu pe rezultatul final sau pe sub/peste goluri, dati pur si simplu click pe cota aferenta pronosticului. Daca vreti sa vedeti oferta completa, dati click pe numarul din dreapta meciului, fie dati click direct pe meci.