Cum ceri un pariu creat de tine la casele de pariuri

Casele de pariuri au inceput sa puna un control echitabil in mainile punterilor. Aceasta se datoreaza posibilitatilor de pariere online pentru a crea propriul pariu. Ponderii nu mai trebuie doar sa mearga si sa se multumeasca cu ceea ce este oferit in cartea de sport a unei case de pariuri.

Fenomenul Request A Bet a crescut exponential. Puteti gasi multe versiuni de acolo. A fost unul dintre pionierii acestui lucru si continua sa fie o destinatie populara pentru aceasta forma interesanta de a paria.

Ce este sa solicitati un pariu?

Intrebati si veti primi (poate). O cerere de pariu sau orice alta varianta a numelui utilizeaza casele de pariuri, este locul in care punerii isi creeaza pariurile. Procesul este destul de simplu. Daca aveti un pariu ciudat in capul dvs. si aceasta optiune nu este listata pe site, rugati rezervarea sa o preteasca. Daca o fac, vor face ca optiunea de pe piata sa fie in direct, dar, daca nu, nu a fost rau in a cere.
Cum sa solicitati un pariu?

Majoritatea caselor de pariuri va vor cere pur si simplu sa accesati Twitter si sa le etichetati intr-un Tweet cu detalii. Pur si simplu introduceti orice hashtag pe care il utilizati si detaliile pariului pe care il doriti. Apoi, daca sunt incantati sa-l preteze, va vor trimite inapoi un link pentru a paria.

Puteti sa parcurgeti si cartile lor de sport. Trebuie doar sa aterizati la un eveniment sportiv pentru care participa la #RequestABet. Apoi selectati un RequestABet de la alti clienti. Pariati asa cum ati face pe orice optiune normala de piata

Ce sunt constructorii de pariuri?

Veti gasi Bet Builders la casele de pariuri, care este doar o variatie a aceleiasi teme. De exemplu, in aplicatia mobila, ei au un constructor de pariuri. Exista diferite optiuni de piata pe care le puteti parcurge si selecta pentru a construi pariul (ganditi numarul de colturi, marcatorul, numarul de carti etc). Pur si simplu faceti intre 2 si 4 selectii si apoi solicitati pariul. Practic este acelasi produs ca Pariu Pariu intr-un pachet diferit. Trebuie sa asteptati ca echipa lor de tranzactionare sa va pretuiasca optiunea.

Relevant news