Liga 1 se reintoarce cu freebet

De curand au revenit partidele din returul Ligii 1 si se pare ca sunt din ce in ce mai interesnate ca urmare a apropierii de finele sezonului regulat. Multe calcule si nerive pnetru toata lumea atat din teren cat si din alte compartimente. Din postura pariorilor reintoarecerea partidelor din Liga 1 este premiata de Efortuna cu cate un freebet pe toata perioada de desfasurare a ceea a mai ramas din acest sezon. Freebet-ul are o valoare de 10 ron si se poate obtine de mai multe ori dupa indeplinirea conditiilor de participare la aceasta promotie.

Iata cateva din conditiile minime:

  1. detinere cont de pariuri sportive pe Efortuna; in caz contrar va puteti crea unul in doar cateva minute si in plus beneficiati de pachetul de bun venit care se adreseaza clientilor noi;
  2. efectuarea unei depuneri daca nu aveti disponibil in contul de pariuri Efortuna
  3. plasati pariuri atat pre-meci cat si live pe unul sau mai multe partide doar din Liga 1
  4. miza minima sa fie de 10 lei la orice pariu plasat ce respecta conditiile minime

Cele 4 conditii mai sus mentioate sunt minime pentru calificarea la freebet-urile oferite de Efortuna. Trebuie sa fiti atenti sa nu combinati cu alte partide din alte campionate deoarece se pierde pariul respectiv ca urmare a incalcarii conditiei de pariere a partidelor excluisv din Liga 1. In plus trebuie sa stiti ca aveti dreptul la maxim 5 freebet-uri.

Relevant news