Fortuna 1

Fortuna 1 este cel mai tare pachet de bun venit pentru pariuri spotive care a existat pana acum pe piata pariurilor sportive online din Romania si este disponibil la gigantul de pariuri sportive online si offline Efortuna. Pachetul de bun venit se adreseaza clientilor care nu au cont de pariuri sportive online la Efortuna.

Fiind un pachet de bun venit, bonusul creditat se va face in functie de valoarea depunerilor efectuate de catre parior. Fortuna 1 va poate aduce pana la 2000 ron bonus pentru pariuri sportive daca indepliniti cumulativ urmatoarele conditii:

  • deschidere cont de pariuri pe Efortuna cu mentionarea codului promotional “Fortuna 1” pe formularul de inregistrare
  • bonusul complet se acorda dupa efectuarea celor 3 depuneri impuse de termenii si conditiile pachetului, pe care le vom descrie pe larg ma jos.

Prima depunere, pentru a beneficia de bonusul maxim acordat trebuie sa fie de 800 ron si vei primii alti 800 ron sub forma de bonus. A doua depunere trebuie sa fie maxim de 400 ron pentru a beneficia de un bonus de 600 ron. Iar a treia depunere trebuie sa fie de 300 ron pentru a beneficia tot de un bonus de 600 ron. In total pentru a beneficia de un bonus de 2000 ron prin pachetul de bun venit “Fortuna 1”, trebuie sa depuneti 1500 ron. Trebuie sa retineti ca acestea sunt sumele maxime pe primele 3 depuneri pentru a va bucura de maxim din pachte, ramanand la latitundinea fiecaruia ce valoare vor avea aceste prime 3 depuneri.

Pentru o descriere detaliata a acetui pachet va invitam sa consultati pagina promotiei disponibuila pe www.efortuna.ro.

Relevant news