Comisionul ascuns al exchange-urilor de pariuri

Toti mai multi pariori isi indreapta atentia spre exchangeurile de pariuri, motivul fiind simplu cote sensibil mai mari decat la o casa de pariuri online traditionala. Faptul ca toti pariorii vaneaza cote mai mari pentru castiguri mai bune este confirmat cu varf si indesat. Cotele mai mari ale exchangeurilor sunt in prezent o atractie pentru pariori si acest tip de case de pariuri au inceput sa castige cota de piata in detrimentul caselor de pariuri online clasice.

O mica particularitate a acestor exchangeuri este ca ele percep un comision ce poate ajunge pana 5% din pariurile castigate de catre parior. Cred ca stiti modalitatea de functionare a acestor excahngeuri care va dau voie sa jucati cele doua roluri, fie de parior, fie de casa de pariuri. Mai excact aveti posibiliatea sa vinedeti si sa cumparati cote de la pariori pe o piata reglementata de un exchange de pariuri.

Nu stim cati dintre voi s-au intrebat daca intr-adevar aceste cote marite ne aduc un castig mai mare in comparatie cu o casa de pariuri online traditionala, insa noi din curiozitate am efectuat un studiu comparativ intre un exchange si o casa de pariuri traditionala cu o marja de profit rezonabila. Rezultatul analizei comparative l-am sintetizat si vi-l prezentam in imaginea de mai jos, pe exemplul unei partide pe care se pariaza de obicei destul de mult:

comparatie

Concluziile va lasam sa le trageti singuri din acest tabel, deoarece datele sunt intuitive.

Relevant news