Pariaza american

Sporturile americane au fost din totdeauna o sursa suplimetara de venituri cand vine vorba de pariuri sportive. De ce sa nu fi si tu printre cei care castiga la pariuri cand pariaza american. Sa pariezi american nu inseamna ca un american adevarat ci sa pariezi pe sporturile americane pornind de la soccer, fotbal american, baschet, hochei pe gheata sau baseball. Practic poti paria pe toate sporturile disponibile in ofertele de pariere 888sport.ro in Statele Unite ale Americii.

Sa pariezi american este o promotie unica in industria pariurilor sportive si este marca inregistrara de 888sport.ro. Ca orice promotie adresata pariorilor, ea aduce beneficii participantilor. Principalul avantaj in cazul de fata este primirea pana la 100 ron inapoi la pariurile combinate in functie de miza plasata, cota selectata pe evinement, precum si  numarul evenimentelor ce se combina pe talonul de pariere. Aceste detalii si alte aspecte le vom prezenta pe scurt, ramanand ca fiecare dintre voi sa stabileasca daca pariaza american.

Iata ce trebuie sa faceti:

  • identificare promotie si apasarea butonului de participare “TRAIESTE VISUL AMERICAN”
  • daca sunteti deja client al 888sport.ro va asigurati ca aveti disponibil in cont suficient sa plasati pariuri in cadrul promotiei
  • daca nu sunteti client 888sport.ro va deschideti un cont nou in cateva minute si efectuati o depunere care va asigura suplimentar un bonus de pana la 1000 ron in functie de valoarea acesteia
  • plasati pariuri combinate cu miza de minim 20 lei pe cate 5 evenimente sportive la cote de minim 1.30 pentru a beneficia de bani inampoi pana la 100 ron daca pariurile plasate sunt necastigatoare.

Relevant news