Doua favorite si un egal din 10

Doua favorite si un egal din 10 este o strategie inventata de unul din redactorii nostrii. Acesta joaca la pariuri sportive si ii place de cele mai multe ori sa parieze pe favorite. De cele mai multe ori se intampla ca una din favoritele alese sa nu confirme si a trebuit sa reduca in mod constant numarul de favorite pariate pe bilet. Dupa cateva luni de teste a ajuns la concluzia ca un maxim de doua favorite este cel mai bine. A facut un studiu si al cotei minime pe care o favorita trebuie sa o aiba la victorie pentru ca pariul din cele doua favorite sa aduca si un castig. Cota medie stabilita de acesta a fost de 1.30.  A inceput sa parieze pe cate doua favorite si a observat ca se strag castiguri insa rata de succes a biletelor trebuie sa fie de minim 6 din 10 pentru a ramane cu profit.

Un numar de 6 pariuri pe cate doua favorite sa castige nu este la indemana oricarui parior, iar redactorul nostru s-a gandit sa mai adauge ceva in plus pentru a reduce numarul de bilele in care este nevoie sa castige cele doua favorite alese. O solutie pe care o foloseste in prezent este legata de adaugara unei partide al carei pariu este egal undeva la o cota medie de 3.50.

Pentru a testa aceasta strategie intitulata de el “Doua favorite si un egal din 10”, a ales doua favorite cu cote de 1.30 la victorie si 10 partide posibile ale caror rezultat final sa fie egal la o cota de 3.50. Apoi a inceput sa faca calculele pentru aceste 10 bilele de tip acumulator dupa cum urmeaza:

Cota bilet= cota favorita 1 * cota favorita 2 * cota meci egal = 1.30*1.30*3.50 = 5.92

In acest fel a stabilit cota fiecarui bilet din cele 10 pe care le va paria. Ulterior a inceput sa faca o serie de calcule din care sa reiese conditiile minime la care strategia “Doua favorite si un egal din 10” este profitabila. Chiar daca anticiparea unui rezultat de egalitate este destul de dificila, statistic vorbind, un parior poate reusii sa intuiasca doua egaluri din zece posibile, iar cele mai simplu este sa urmareasca si sa aleaga in intregime ligi unde sunt cel putin 2 rezultate de egalitate aproape in fiecare etapa. Facand acest lucru va econonisii timp in care sa caute doua favorite care sa indeplineasca minimul de cota per favorita necesara schemei.

Dovada ca schema functioneaza in baza conditiilor minime ce trebueisc indeplinite le vom sintetiza dupa cum urmeaza:

1. Ai prins un egal din 10, ai o pierdere de 40.8% din investitia initiala (lucru care se intampla destul de rar daca joci documentat)

2. Ai prins doua egaluri din 10 ai deja un castig de 18.4% fata de suma investita initial.

3. Ai prins 3 egaluri din 10 ai deja un castig de 77.6%, ceea ce este deja extraordinar de bine.

4. Ai prins 4 egaluri din 10, randamentul schmei este de 136.8%.

5. Ai prins 5 egaluri din 10, 196%

6. Ai prins 6 egaluri din 10, 255.2%

7. Ai prins 7 egaluri din 10, 314.4%

8. Ai prins 8 egaluri din 10, 373.6%

9. Ai prins 9 egaluri din 10, 432.8%

10. Ai prins 10 egaluri din 10, 492%

Este greu sa prinzi mai mult de 3 egaluri din 10, dar un profit de 77.6% din suma initiala cat primesti inapoi daca ai ghicit 3 egaluri, reprezinta o suma frumusica si confera sistemului “Doua favorite si un egal din 10” multa incredere.

Relevant news