Betano

Bonus

500 RON bonus

Înregistrare Înregistrare
Prezentare generală
  • Licenta: România
  • Adresa web: betano.ro
  • Interfata in limba Română: Da
  • Suport clienti in limba Română: Da
  • Conturile clientilor in valuta locala sau RON: Da

Furnizorul de pariuri Betano este proaspat pe piata. Furnizorul opereaza in cadrul GML Interactive Ltd, care are licenta in Malta. Vrem acum sa va prezentam furnizorul mai detaliat si sa va aratam avantajele si dezavantajele acestuia.

O privire la portofoliul de pariuri din partea stanga a site-ului afiseaza aproximativ 25 de categorii diferite. In plus fata de principalele sporturi precum fotbal, tenis, baschet, handbal si hochei pe gheata, exista si sporturi mai mici, cum ar fi tenis de masa si polo de apa. Zona eSports este de asemenea acoperita de Betano.

Counterstrike, League of Legends si Dota sunt deosebit de populare la furnizor. Pariurile politice, cum ar fi urmatoarele alegeri prezidentiale, sunt de asemenea oferite. Daca va concentrati pe fotbal, veti gasi acolo ligi majore. Mai mult, ligile sunt impartite in zone precum Europa sau America de Sud sau restul lumii.

Betano înregistrare – 500 RON bonus!
 

O clasificare foarte reusita a furnizorului, deoarece ligile se gasesc mult mai rapid. In total, oferta se extinde in Indonezia, Myanmar si Vietnam. Am putut gasi mai mult de 300 de pariuri in profunzime in finala Ligii Campionilor. De asemenea, a fost incurajator sa poti paria pe campionii viitorului sezon Bundesliga de la sfarsitul lunii mai.

Pariurile live ale lui Betano pot fi apelate cu usurinta prin antet. Oferta de fotbal este cea mai pronuntata. Utilizatorii pot descoperi alte sporturi in timp ce defileaza. Cu toate acestea, acestea pot fi, de asemenea, apelate in zona superioara prin diferite simboluri. Majoritatea evenimentelor live pot fi gasite in fotbal, dar alte sporturi nu sunt neglijate. Gama de optiuni de pariere difera semnificativ in popularitate. In cazul evenimentelor mai mici, exista, uneori, doar ofertele obisnuite. Sunt disponibile 50 de optiuni de pariere. Betano ofera, de asemenea, fluxuri live pentru multe evenimente.

Am fost destul de surprinsi de cotele de pariuri de la Betano. In unele cazuri, am putut gasi cote mai mari decat multi concurenti mari. In plus, furnizorul are cele mai bune cote de pe piata, cu campania sa de 0% marja cote pentru jocurile selectate. In general, sansele sunt la un nivel decent. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul ca nivelul cotelor nu se aplica strict prin sport si evenimente. Prin urmare, o comparatie cu alti furnizori merita cu siguranta la Betano.

Betano are o aplicatie si o versiune mobila. Ambele optiuni sunt bine gandite si usor de utilizat. Aplicatia se remarca datorita muncii rapide si a unei imagini generale. Aplicatia furnizorului este disponibila pentru iOS in magazinul de aplicatii. Pentru a putea instala cu succes versiunea pe telefoanele Android, utilizatorul trebuie sa acceseze pagina cu telefonul sau Android prin intermediul versiunii mobile si apoi poate instala aplicatia pe telefon.