Sistem pariu pe goluri

Sistem pariu pe goluri este un articol adresat pasionatilor de pariuri sportive care prefera sa joace la pariuri doar pe goluri. Un pariu pe goluri se refera de cele mai multe ori la numarul de goluri ce se poate marca intr-o partida in special de fotbal. Daca jucati la pariuri in baza unei documentari prealabile, cu sigurnata a-ti gasit diverse pagini de statistici care ofera informatii cu privire la nuamrul de goluri ce se marchea intr-o partida de fotbal, intr-o etapa sau un intreg campionat. Din aceste statistici se poate extrage cu usurinta media de goluri a unei echipe fie per meci, per repriza, acasa sau in deplasare. Aceste informatii cu privire la media de goluri sunt punctul de plecare in fundamentarea unui pariu pe goluri. Speram ca va amintiti de un articol mai vechi de pe site in care am precizat ca inclusiv casele de pariuri pleaca la stabilirea cotelor pe baza golurilor marcate in meci. Dupa ce se stabilesc cotele, apar si spreadurile pe goluri la pariurle de tip ovre/under. Marea majoritate a pariorilor plaseaza pariuri pe over/under 2.5 goluri. Acest sistem pariu pe goluri se bazeaza pe un calcul matematic simplu care presupune urmatoarele etape:

1. selectarea unei partide cu potential de goluri

2. culegerea datelor statistice cu privire la media golurilor celor doua echipe dupa cum urmeaza:

    – media golurilor marcate per total si acasa (pentru echipa gaza)

   – media golurilor primite per total si in deplasare (pentru echipa vizitatoare)

3. efectuati aceste calcule in baza datelor statistice ale celor doua echipe care se intalnesc

4. cumularea celor 4 medii si compararea datelor cu pragul de decizie care in cazul acestui sistem este de 4.5 goluri

5. daca valoarea obtinuta este sub pragul de decizie, aceasta se va injumatatii si vom avea o valoare apoximativa a numarului de goluri care se vor marca in partida respectiva

Recomadarea este ca la aceste partide sa se joace pariu pe goluri la interval, adica 0-3 goluri.

Acest “Sistem pariu pe goluri’ se poate aplica pe mai multe campionate si implicit pe mai multe tipuri de echipe. Este bine sa tineti o evidenta a meciurilor pariate sa vedeti care echipe confirma plierea pe aceasta strategie.

Relevant news