Pariuri pe cursele de cai

Cursele de cai ne ofera o serie de pariu aparte. Cine ar pasiune pentru cursele de cai, cu singuranta a fost tenta sa joace la pariuri pe curslele de cai. Chair daca multora li se pare un sport unde este greu sa castigi la pariuri, va asiguram ca nu este asa. Exista tot felul de pariuri care se pot face pe cursle de cai care sa fie castigatoare.

Pariuri pe cursele de cai au cateva tipuri speciale de pariuri care se pot plasa. Cele mai des intalnite sunt exacta (trebuie sa ghiciti ordinea primilor doi cai care vor trece linia de sorie) si trifeta (oridinea primilor 3 cai ce trec linia de sosire). Evident este mai usor sa pariezi pe exacta cand joci la cursle de cai.

Uu suntem experti la cursle de cai, dar am gasit o strategie simpla si amuzanta de a paria pe cursele de cai. Tot ce va trebuie este sa aveti un buget pentru asa ceva, sa pariati mize mici, de regula o miza unica sa zicem de 5 unitati si in functie de cotele pe care le au caii pentru a ocupa pozitiile 1 si 2 la finalul cursei sa faceti biletele de pariere. Sfatul nostru este sa alegi caii care au cote medii sau ridicate la ocuparea primelor doua pozitii pentrru ca in acest fel exacta sa aiba o cota cat mai mare.

De regula la cursle cu 6 cai, o combinatie exacta are cote intre 30 si 50 sau chiar mai mult, iar daca prindeti una din 50 pe combinatia aleasa, la aceiasi miza pariata aveti deja profit. Pot exista si cazuri mai fericite sa prindeti mai multe combinatii in 50 de curse si asa sa aveti un castig si mai mare.

Relevant news