Strategie handicap asiatic alternativ

Sistemul pe care il folosesc este jucat pariat pe remiza cu -1 handicapuri europene.

Este un sistem foarte eficient si cu o miza de doar 5 GBP poti ajunge sa castigi 250 de lire sterline!

Cum se joaca acest sistem?

Ei bine, incepi alegand 3 meciuri stranse, dar meciuri pe care stii cine va fi castigator, cum ar fi jocul de astazi Tottenham – Aston Villa (Tottenham va castiga, dar va fi probabil un meci strans) si vei paria pe o remiza in toate meciurile -1 handicap european, ceea ce inseamna ca Tottenham in exemplul nostru va castiga printr-un singur gol.

Am cercetat aceasta strategie de foarte mult timp si am ajuns la concluzia ca Premierleague-ul englez si Liga 1 franceza sunt cele mai bune ligi care folosesc aceasta metoda.

Daca obtineti 3 meciuri corect, veti avea cote finale peste 50, asa ca daca pariati 1 GBP puteti castiga cu usurinta 50 GBP, daca pierdeti, pariati 2 GBP data viitoare si veti castiga 100 etc.

Sunt sigur ca aceasta strategie functioneaza excelent, tocmai astazi mi-a adus 300 de lire sterline pentru ca aveam un pariu de 6 GBP pe Tottenham-1 X, Arsenal-1 X si Bolton-1 X

Daca aveti timp mai mult puteti extinde cercetarile cu meciurile stranse si la alte campionate precum cel din Italia, Portugalia sau Rusia. Ideea este sa experimentati cat mai mult si sa fiti atenti la cele mai mici detalii care va pot fi in favoare.

Sper sa va placa si voi!

Relevant news