Pariu live fara risc

Pariurile live ofera o experienta mult mai captivanta decat pariurile clasice. Cand pariezi live te simti ca si cand ai fi parte din joc si stii ca ai cele mai bune sfaturi pentru toti ceilalti implicati si le dai directive sa fie totul bine, toata lumea impacata si tu cu banii in buzunar la finalul meciului pe care ai pariat live.

De obieci la pariurile live sunt destul de rare promotiile disponibile pentru jucatori, dar nu si greu de gasit daca va orientati putin. Spre exemplu una din casele de pariuri online de top in lume si cu pariurile live destul de diversificate este Unibet. In prezent Unibet desfasoara o campanie de pariuri live unde aveti posibilitatea sa faceti si pariuri live fara risc. Bineinteles ca pariul live fara risc vine dupa ce pargurgeti un numar minim de conditii pentru a fi eligibil.

Pe scurt pentru a primii un pariu live fara risc trebuie sa:

  1. sa gasiti promotia pe Unibet
  2. sa apasti butonul de participare
  3. sa plasati minim 4 pariuri live cu miza de 25 ron la o cota de minim 1.40 per pariu
  4. sa activati al 5-lea pariu live fara risc in valoare tot de 25 ron

Atentie toate cele 5 pariuri trebuie sa fie plasate in aceiasi zi, jucatorul avand dreptul doar la un singur Unibet pariu live fara risc pe zi pe toata perioada de desfasurare a acestei promotii.

read more: Bet 365

Relevant news