Cadou saptamanal la Winmasters

La Winmasters ai parte de surprize la tot pasul. Daca aceasta platforma a fost prima care a obtinut licenta de la ONJN, era si normal sa se tina de cuvant cu promosiunile facute pariorilor. Acum cat inca suntem in perioada de vara clinetii Winmaster, dar si cei noi au parte de cate un cadou saptamanal.

Daca esti deja client Winmasters vei primii cate un cadou saptamanal la fiecare depunere de 40 ron in cont. Trebuie sa ai grija ca in momentul depunerii sa folosesti codul promotional ROFBCR10 pentru a beneficia de voucher-ul cadou in valoare de 10 ron. Voucherul este de forma unui pariu gratuit si se acorda in urma depunerii efectuate. El se crediteaza in balanta bonus si trebuie folosit in termen de 5 zile de la aparitia lui in contul vostru.

Voucherul cadou poate pariat single pre-meci sau live pe cote de minim 1.80. Nu se poate paria pe pietele de handicapuri sau la forecast/tricast. De asemenea suma maxima ce poate fi castigata pe fiecare voucher primit este de maxim 150 ron.

Un mare avantaj il au clientii noi care se incriu prin aceasta promotie pe Winmasters, deorece ei vor benefica suplimentar de un pachet de bun venit generos si plin de facilitati.

more: Bet365 Spain

Relevant news