Profit boost la Madrid

Functia profit boost ofertia de casa de pariuri online 888sport.ro este prezenta si la returul derby-ului de la Madrid ce s-a disputat de data aceasta la nivelul competitiei intercluburi Champions League. Chair daca in partida tur Real a invis pe Atletico scor de neprezentare si sansele au fost echilibrate, acum in retur situatia se prezinta asemanator, doar ca vanatajul de echipa gazda revine celor de la Atletico.

Profit boost nu tine cont de aceste aspecte de sanse ale celor doua echipe, el ofera un proft dublat pe victoria uneia sau alteia din cele doua echipe unde este disponibil. In cazul de fata situatia se prezinta astfel:

  • plasarea unui pariu pe victoria celor de la Atletico Madrid va poate aduce un castig marit de la 135 ron la 220 ron
  • plasarea unui pariu pe victoria celor de la Real Madrid va poate aduce un castig marit de la 120 ron la 200 ron

Pentru a beneficia de aceste castiguri marite trebuie sa va inregistrati direct de pe pagina promotiei urmand pasii descrisi acolo. Trebuie sa efectuati apoi o depunere de 50 ron si sa-i mizati la alegere pe una din cele doua echipe pentru a beneficia de profit boost.

Pe langa aceasta promotie va recomandam sa profitati si de statutul de bun venit care va poate aduce 1000 ron bonus pentru pariuri sportive in functie de valoarea primei depuneri.

Relevant news