De ce sa-ti schimbi optica de pariere!!!

Ne gandim ca toti pariorii s-au intrebat cel putin odata de ce nu reusesc sa plaseze cat mai multe pariuri castigatoare? Este posibil ca doar un numar redus sa fi reusit sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare, iar restul sa incerce si sa incerce in mod repetat sa gaseasca o solutie rezonabila la aceasta problema.

Cand ceva nu merge la pariuri un prim si improtant aspect pe care trebuie sa-l imbunatatesti este optica de pariere, mai precis viziunea ta despre cum sa alegi un meci si ce anume sa pariezi la acel meci. Cu totii stim ca este aproape imposibil sa stii rezultatul unui eveniment sportiv, exceptie facand doar acele evenimente sportive care se regizeaza din-nainte de a se produce, ce anume final sa aiba, dar aici cercul celor care stiu este foarte restrans si se face cu finete, fara sa atraga atentia si sa fie prinsi cumva, dar asa ceva sunt doar raritati.

Si acum sa revenim la optica de pariere va putem spune ca aceasta este principala cauza a faptlui ca mai mult pierdem la pariuri decat castigam oricat de buni am crede noi ca suntem. Compamenta optici este formata din toate elementele folosite de tine ca parior sa obtii avantaje asupa casei de pariuri care ia in calcul multe variabile la alcatuirea unei cote care sa le aduca un catig de cauza indiferent de rezultatul evenimentului sportiv pentru care se genereaza.

Spream ca v-am dat idei suficiente despre cum sa va folositi de propria optica de pariere in avantaj in fata caselor de pariuri.

Relevant news