Pariuri sportive pe cricket o alternativa buna de castig

Cricketul devine din ce in ce mai popular cu pariorii sportivi datorita numarului mare de piete si a tipurilor de pariuri oferite.

Au disparut zilele in care ati putut doar sa va sustineti o anumita echipa pentru a castiga un meci – acum puteti paria pe sute de piete intr-un singur joc.

Tipuri de pariu de cricket

Exista inca favoritele vechi, pietele directe, si pentru a paria pe; fie ca este vorba de meciuri individuale, de serii sau de turnee. De exemplu, ati putea intoarce Anglia sa castige un singur meci impotriva Australiei, sa castige seria Ashes sau sa castige Cupa Mondiala.

Si apoi exista pietele specifice disponibile in cadrul turneelor. S-ar putea ca un anumit jucator sa fie cel mai bun bowler sau batsman in acea competitie, sau ati fi avut un sfat bun pentru omul din seria / turneul de pe piata.

Multe dintre acestea se aplica si in cazul meciurilor unice. Deci, imaginati-va Anglia joaca Australia: ati putea paria pe omul de pe piata de meciuri, in topul Angliei / Australianul batsman sau bowler, cel mai mare parteneriat de deschidere, cele mai multe sase, secolul care urmeaza sa fie marcate in meci … lista este aproape fara sfarsit. Puteti chiar sa pariati pe rezultatul aruncarii, ceea ce va ofera o sansa de castig.

Cu atat de multe piete pentru a explora, inclusiv un numar de 50/50 rezultate, cum ar fi cel mai mare parteneriat de deschidere, nu e de mirare ca pariurile sportive si jucatorii diferiti se implica in cricket.

Relevant news