Pariaza si primesti un freebet

Este timpul sa primesti cel putin un freebet din partea Betfair unul dintre cei mai buni parteneri de pariuri din lumea intraga si preferatul a tot mai multi pariori. Misiunea ta este simpla pentru orice freebet la aceasta casa de pariuri, important este ca tu sa pariezi inainte de a primii cel putin un freebet.

Aceasta promotie cu freebet este una pe termen lung deoarece trebuie sa pariati pe castigatoarea campionatului in Spania in Laliga si in Anglia pe castigatoarea Premier League. Suma pe care voi trebuie s-o pariati pe una din castigatoare este de 125 ron, iar ca rasplata pana la finele campionatelor cand se va stabilii castigatoarea veti primii cate un freebet cu valoarea de 10 ron de ficare data cand echipa aleasa de voi castiga o partida la o diferenta de cel putin  doua goluri.

In alta ordine de idei, studiati bine echipele si alegeti pe cea care vreti voi sa fie campioana. O alegere buna va poate aduce cel putin 15 asemenea freebet-uri a cate 10 ron fiecare. Practic mai mult de cat a-ti pariat voi pe posibila campioana. Toate freebet-urile pe care le acumulati in perioada promotiei pot fi folosite imediat ce va vor fii creditate in cont. Aceste freebet-uri se transforma in bani reali dupa ce indeplinesc conditiile de rulaj specificate in T&C ale Betfair. More info here

Relevant news