Freebet la Astra

Azi ploua cu freebet-uri la partidele din Europa League inclusiv la partida Astrei impotriva celor de la Genk. De obicei un freebet poate da sanse suplimentare de castig si nu trebuie ratate de cate ori avem ocazia de a primii caete unul. In seara aceasta avem freebet in valoare de 25 ron oferit de Sportingbet la meciul giurgiuvenilor.

Fie vorba intre noi era si pacat de parcursul minunat din acest an al Astrei sa nu fie presarat si cu premii oferite de casele de pariuri online, premii care sa fie oferite pariorilor care au cont de pariuri la una sau alta din acestea. Freebet-ul de 25 ron se acorda tuturor pariorilor care au un cont deschis pe Sportingbet si plaseaza un pariu de minim 100 ron la confruntarea Astrei din aceasta seara cu belgienii de la Genk.

Pariul de 100 de ron poate fi cumulat din mai multe pariuri single pre-meci la aceasta partida, dar trebuie sa ajunga la suma minima din promotie. Daca toate aceste pariuri sunt necastigatoare vei primii un freebet in valoare de 25 ron ce va fi creditat in contul tau de pe Sportingbet imediat dupa ce se tremina confruntarea si sunt validate de catre sistem. Ulterior acest freebet se poate transforma in bani reali dupa ce se indeplinesc conditiile minime de rulaj specificate in termenii si conditiile acestei case de pariuri.

Relevant news