Nole are super cota la debut

Un drum lung il asteapta inclusiv pe Nole la Roland Garros, iar acesta este va fi presarat cu super cote de catre casele de pariuri care-l vor prinde in oferte pentru clientii noi. Netbet le ofera clientilor noi o cota de 10.0 pentru ca Nole sa treaca de primul tur la Openul Francez. Opinia noastra este ca o asemenea oferta nu trebuie ratata avand in vedere este numarul 1 mondial in tenisul masculin si la un turneu de asemnea amvergura trebuie sa demonstreze de ce este in stare.

Doritorii ce nu au cont pe Netbet pot parcurge etapele de mai jos si pot prinde cota de 10.0 pe victoria lui Nole plus cel mai generos pachet de bun venit oferit de o casa de pariuri online. Iata ce trebuie sa faca:

  • sa meraga pe pagina cu promotii unde se regaseste si promotia mentionata
  • deschiderea contului de pe pagina promotiei cu mentionarea pe formularul de inregistare a codul promotional TENIS pentru a se activa super cota pe Nole
  • efectuarea unei depuneri de 40 ron suma ce reprezinta miza admisa conform promotiei pentru a fi plasata pe super cota de 10.0

O victorie pentru Nole inseamna un castig total de 400 ron pentru cei participanti la promotie si evident un deput cu dreptul la o casa de pariuri noua in protofoliul lor.

Relevant news