Pariaza 50 ron si castigi instant

Cum ar fi ca pariind 50 ron sa castigi instant un premiu din partea 888sport.ro si toate pariurile pe care le faci la aceasta editie de Roland Garros si iti aduca un castig dublu!!! Credem ca ar fi minunat si-ti recomandam sa-ti faci un cont nou de pariuri sportive pe 888sport.ro pentru a prinde aceasta super oferta ce se adreseaza clientilor noi.

Pe scurt iata ce ai de facut:

  • accesare pagina cu promotii diponibila pe 888sport.ro
  • identificarea promotiei cu super pariu la Roland Garros si apasarea butonului “pariaza acum” pentru inregistrare
  • efectueaza o depunere de minim 50 ron si apuca-te de pariat pe evenimentele disponibile in promotie
  • dublarea castigului se face daca pariati pe evenimentele care au semnul special pentru acest lucru activ prin butonul oferta bonus

Pemiile promotiei sunt disponibile doar in primele 7 zile calendaristice de la inregistrare. In acest timp trebuie sa efectuezi o prima depunere cel putin egala cu miza maxima admisa in promotie. Totusi fiind clienti noi pe 888sport.ro nu trebuie sa ratati pachetul de bun venit care va ofera pana la 1000 ron bani bonus pentru pariuri sportive daca depuneti tot atat.

Mai multe detalii despre pachetul de bun venit si despre aceasta promotie gasiti in termenii si conditiile disponibile pe 888sport.ro pentru fiecare in parte.

Relevant news