Finala FA Cup la super cote

Cand vine vorba de cote mari si super cote, pe Betfair aveti ocazia sa va simtiti liber la prins asa ceva. O prima conditie a super cotelor oferite la diverse evenimente disponibile in oferta de pariere de la Betfair este sa fiti client nou. In acest final de saptamana avem doua super cote la finala FA Cup din Anglia ce se va disputa intre Arsenal si Chelsea, doua echipe de top din fotbalul englezesc.

Super cotele disponibile sunt 14.0 pentru Arsenal si 8.0 pentru Chelsea. Ele se aplica daca pariati pe victoria in timp regulamentar a uneia dintre cele doua echipe. Recomandarea noastra este sa nu ratati o asemenea oportunitate in cazul in care nu aveti un cont de pariuri sportive deschis la aceasta casa de pariuri online.

Sunt necesare cel putin urmatoarele etape:

  • identificare promotie disponibila pe pagina Betfair
  • introducere pe formularul de inregistrare a codului promotiei ZFBN14
  • efectuati o depunere de minim 50 ron si  apoi sa-i pariati la alegere pe victoria in timp regulamentar a uneia din echipele protagoniste ale finalei FA Cup

Trebuie sa fiti atenti ca aveti voie doar o singura data sa pariati, un al doilea pariu pe aceasta partida nu se ia in calcul in promotie.

Relevant news