Pariuri pe baseball

Poate baseball-ul este un sport mai putin cunoscut pentru pariorii obisnuiti, dar pentru cei experimentati cu siguranta reprezinta o paine de mancat in materie de pariuri sportive. Pe acest sport exista destule campionate si modalitati de a paria, chiar au fost elaborate o serie de strategii care sa le folosesti la pariuri pe baseball.

Dupa cum bine stiti in baseball exista 10 inn-uri care se disputa si acestea sunt impartite in doua jumatati de cate 5 inn-uri fiecare. O strategie interesanta de folosit la pariuri pe baseball se bazeaza pe pariurile plasate in prima jumatate a partidei, mai exact in primele 5 inn-uri. Un joc de baseball incepe cu stabilirea primilor doi jucatori care arunca, evident cate unul de fiecare echipa.

Odata ce stiti care sunt pitcherii cu care va incepe fiecare echipa trebuie sa va cautati un avantaj asupra casei de pariuri, adica sa detineti informatii care sa va ajute in luarea unei decizii de pariere cat mai corecte si in avanatajul vostru, fara sa va uitati la cota afisata de casa de pariuri care are menirea de cele mai multe ori sa va deruteze.

Tot aici in prima parte aveti ocazia sa studiati comportamnetul unei echipe si sa va folositi de informatiile adunate in specail pe pietele secundare de pariuri in special la totalui. Abia dupa ce a-ti colectat toate informatiile, fundamemtatile bine si veti verea o crestere in randamentul personal in pariuri pe baseball.

source: http://sportspel-se.com

Relevant news