Cote mari la biletul zilei

In fiecare zi de luni biletul zilei este specail la Unibet. Motivul este unul simplu, cele mai populare meciuri au cote marite si asa iti poti face un bilet cu supercote si cu mai putine evenimente dat fiind faptul ca ajungi rapid la cota dorita.

Va recomandam sa nu ratati o asemenea promotie care este in avantajul vostru. Din cate am studiat noi, la promotia cu cote mari pe biletul zilei oferita de Unibet pot participa toti pariorii, atat cei care au un cont de pariuri deschis la aceasta casa, dar si cei noi care se alatura. Clientii noi beneficiaza si de un pachet de bun venit generos din partea acestei case de pariuri online.

Inainte de a participa la aceasta promotie este bine sa aveti disponibil in balanta de la sport sau eventual sa efectuati o depunere cel putin cu suma minina. Odata ce aveti fonduri suficiente in cont puteti da curs acesti promotii cu cote marite pe biletul zilei.

Veti vedea pe pagina promotiei ca este disponibil un link catre partidele care sunt acceptate in aceasta promotie. Nu trebuie decat sa consultati aceasta lista si sa va alegeti care dintre biletele zilei propuse vi se potrivesc. Biletele fiind gata facute indeplinesc toate conditiile promotiei, miza insa o stabiliti voi in functie de bugetul vostru.

Relevant news