Cum sunt pariurile de succes

Hai sa recunoastem. Daca te uiti la pariuri sportive, atunci vei fi bombardat cu optiuni. Uitati-va la meciul de fotbal, aveti imediat trei rezultate dintre care sa alegeti, iar daca luati in considerare toate diferitele piete disponibile pe acel joc, plus toate cele noi care devin active in pariurile live dupa start, exista informatii suprasarcina. Cand se intampla acest lucru, este usor sa te ridici in toata emotia si, dintr-odata, te uiti la un bilet de pariuri cu selectii pe care nu le-ai planificat niciodata.

Deci, cum faceti alegerea corecta pe un pariu pentru pariuri de succes? Ei bine, familiaritatea conteaza foarte mult cand vine vorba de pariuri. Unii jucatori formuleaza cea mai de baza strategie dintre toate si aceasta pariaza pe aceeasi echipa sau echipe in fiecare saptamana. Dar asta vine in detrimentul gasirii celei mai bune valori de piata, deoarece favoritul nu este intotdeauna cea mai buna optiune pentru banii tai. Elementul cheie al pariurilor este cautarea de valoare. Acesta este principalul lucru pe care il cautati. Uitati de marile monoposturi de bani singuri, se intampla foarte rar. Daca doriti sa faceti asta, trageti pentru un acumulator. Dar pentru pariurile obisnuite de la zi la zi, de la saptamana la saptamana, cautati valoarea, nu cotele mari. Castigarea unui pumn de pariuri in jurul valorii 4/5 sau chiar bani va fi mai buna decat aruncarea mizelor incercand sa aterizeze un castigator de 6/1. Valoarea si o probabilitate rezonabila sunt ceea ce cautati.
Este un maraton, nu un sprint!

Ce creeaza cele mai multe pierderi in pariurile sportive? Raspunsul, desi multi nu le place, este lipsa autocontrolului si a disciplinei. Trebuie sa aveti toate aceste conditii pentru pariuri sportive, astfel incat sa nu va lasati transportati si sa va lasati emotiile sa va imbunatateasca. Ganditi-va astfel, sustineti cea mai Sportingbet proasta echipa din liga, care nu este probabil sa castige mai mult de sase meciuri in sezon. Vei paria pe ei pentru a castiga in fiecare saptamana doar pentru ca ii sustii? Nu, nu tineti atitudinea emotionala din pariuri, nu are loc. Nu va va servi bine.

Lucrurile de care ai nevoie sunt rabdare, control si un pic de rezistenta. Ganditi-va la pariuri ca la vechiul adagiu, „este un maraton, nu un sprint” si sunteti pe drumul cel bun. Iata un fapt … Veti pierde pariurile. Asta este de la sine inteles, vor fi momente in care te vei vedea intr-o gaura de pariuri (si cat de mare depinde de fondul de pariuri pentru care sa incepi). Important este sa te uiti la un pariu pierdut in intreaga imagine, pentru ca poate ai castigat ultimele cinci pariuri la rand si castigi bine. Daca acesta este cazul, nu v-ar fi panicat in incercarea de a compensa pierderea in urmatorul dvs. pariu, pentru ca veti fi in continuare. Daca ati intrat in panica, atunci puteti ajunge sa mananceti mai mult in profitul respectiv.

Pe lângă numeroasele promoții oferite de această casă de pariuri, merită să profitați și de ofertele unor case de pariuri mari, la nivel mondial, cum ar fi Bet 365 sau Unibet. Doar cu conturi de la mai multe case de pariuri puteți profita din plin de diferența de oferte și tarife.

Relevant news