Zilnic nu freebet pe Sportingbet

Un freebet pe zi ar fi minunat sa fie castigat de orice parior. Problema se pune unde si in ce conditii!!! Daca inca nu a-ti aflat va invitam la pariat pe Sportingbet unde zilnic orice parior poate obtine cate un freebet de pana la 25 ron, in functie de miza pe care o pariaza in ziua respectiva in intervalul orar in care pariurile plaste intra in aceasta promotie zilnica.

Promotia se gaseste in cadrul sectiunii “Promotii” disponibila pe Sportingbet si se adreseaza tuturor pariorilor. Pariorii care isi deschid cont proaspat vor beneficia si de pachetul de bun venit in functie de valoarea primului depozit.

In cadrul acestei promotii trebuie sa tineti cont de cel putin urmatoarele aspecte:

  • sa detineti cont de pariuri sprotive la Sportingbet
  • sa aveti disponibil suficient in cont
  • plasati pariuri simple sau combinate cu o cota minima de 2.50 in intervalul orar 9:00-20:59 zilnic

In functie de suma pariata de fiecare parior in acest interval cu respectarea conditiei de cota minima admisa se va credita imediat dupa incheiere a rundei si premiul. O situatie detaliata a valorii ce trebuie pariata si a premiilor care se acorda sub forma de Sportingbet freebet se gaseste pe Sportingbet.ro chiar in detaliile acestei promotii. La eventualele neclaritati veti gasii detalii suplimentare in termenii si conditiile promotiei.

 

Relevant news