Betclic bonus

Printre cele mai bune agenții de jocuri de noroc online în Italia există Betclic, care se clasează în prezent pentru prima dată în 2016. Aceasta companie a fost infiintata in anul 1995, iar în 1999 sa alăturat Coral, care este considerat unul dintre cele mai bune case de pariuri.

Apoi, în 2005 pariu Euro se alătură grupului Gala și să devină cele mai mari grupuri de jocuri online din Europa. Numai Marea Britanie are 1600 de magazine de pariuri, in mai multe cazinouri în numeroase săli de bingo. În anul 2006 a început site-ul Betclic.it cu licență italiană și născut din magazine și curse de cai și concesii sportive din țara noastră.

Datorită munca grea a angajaților săi, experiența și profesionalismul înalt în cinci ani să devină pariuri lider în Italia. Acesta sponsorizează multe evenimente sportive și sociale, oferă un program extins de cote de sport și de a trăi, precum și un bonus de bun venit de 25% la prima depunere, și altitudini mult mai mari decât în ​​celălalt joc al agențiilor homegrown și străine. În pagina principală a acestei imagini vedeți agenția de licență AAMS și joc juridice, ceea ce va garanta fiabilitatea și siguranța de a face pariurile dvs.!

Betclic Bonus 100 € – Înregistrează-te acum!

Compania este cu adevărat un joc de la furnizorii de explozie plin. În cadrul portalului sunt toate jocurile de noroc legalizate în prezent în Italia, este cu siguranță un pas în portal cu vremurile. Este un comerciant care a atins o mai mare faima în ultimii ani, datorită sponsorizarea Palermo Calcio.

Din meniul orizontal din partea de sus, puteți avea acces la toate secțiunile site-ului sportiv, Poker, Bingo, jocuri, Cazino, Jocuri de îndemânare, Loterii, Curse de cai, în timp real, o secțiune care merită o atenție specială. Aici sunt evenimentele sportive „live“ cu rezultatele lor în curs. Pe unii puteți paria în timpul evenimentului, Betclic este, de fapt, unul dintre cei care casa de pariuri licențiat pentru a accepta pariuri live.

Este într-adevăr este un portal cuprinzător, care oferă toate disponibile gama de jocuri online apărut legal în Italia. Apoi centrul sunt toate promoțiile curente, concursuri bonusuri și evenimente sportive au marcat ziua.

Pentru a paria pe Betclic trebuie să se înregistreze și să deschidă un cont. Dacă urmați instrucțiunile de totul va fi foarte simplu de a face incepand cu optiunea „Deschide un cont“, atunci va completa un formular online cu datele personale, contactele și numele de utilizator ai ales sa joci ori de câte ori doriți.

Prin înregistrarea pe pariu Betclic trebuie să plătiți prin orice metodă, cu excepția Moneybookers, Neteller și Paysafecard cel puțin 10 € în termen de 7 zile de la data înregistrării. În acest fel vei primi imediat un bonus de 10 €, pot fi redate acum la cota mai mare sau egală cu 2,00. După aceea începe faza a doua, care ofera un bonus de până la 100 € pentru pariurile oferite de pariu Betclic. Acest bonus este egal cu 50 5 din suma pariurilor plasate pe parcursul perioadei de șapte zile de la înregistrare. Limita maximă este egală cu valoarea primului depozit și, în orice caz, să nu depășească 100 de euro. Bonusul acestei reguli sunt transparente și rezonabile, nu trebuie să specificați câteva puncte pentru a păstra în considerare pentru ao exploata la maxim. Există întotdeauna șapte zile de la momentul înregistrării pentru a face un depozit de cel puțin 10 € și de a debloca bonusul inițial, care corespunde sumei de 10 €. Deci, bonusul inițial este de 10 € care poate fi redat imediat, fără condiții speciale, dar pentru a menține la rata egală sau mai mare de 2:00. Source: win-clic.com

Apoi, va trebui să semneze, de asemenea, contractul și să trimită perechea de ID-ul și adresa de e-mail pentru perechea de card de credit furnizate pe pagina de start a pariu Euro.

Betclic partneri:

Betclic IT Betclic NO Betclic Kenya Betclic Spain Betclic PT Betclic BG Betclic CZ Betclic DE Betclic UK Betclic FR Betclic HR Betclic NL Betclic Serbia Betclic Russia

Relevant news