Campioant-pariuri-premii

Turneul de tenis de la Ronald Garros a dat posibiltatea casei de pariuri online Unibte sa creeze cel mai tare campionat de pariuri sportive dotat cu premii in valoare de 250.000 ron. Campionatul de pariuri cu premii se va desfasura pe toata perioada de desfasurare a turneul de tenis din Franta. Aceasta promotie este valabila atat pentru clientii actuali ai Unibet, cat si pentru cei noi care beneficiza de un pachet de bun venit generos in functie de valoarea primei depuneri.

Printre altele pentru participarea la promotia “Campioant-pariuri-premii” trebuie sa treceti pe rand de urmataorele etape si sa indepliniti cumulativ conditiile minime de validare:

  • in primul rand trebuie sa mergeti pe pagina de promotiii de la Unibet si sa va inregistrati in aceasta promotie de pe pagina acesteia
  • ulterior sa efectuati una sau mai multe depuneri care sa va asigure dipsonibilul necesar pentru a paria in acest campionat de pariuri cu premii in bani reali
  • pariurile plasate sa fie exclusiv pe evenimente sportive disponibile in cadrul turneului de tenis
  • cota minima a optiunii de pariere selectata sa fie 1.40
  • daca pariati de pe mobil activitatea dumneavoastra se va recompensa dublu

Fiind un campionat de pariuri cu premii, pentru departajarea partcipantilor se va intocmii un clasament general ce se va actulaiza asa cum este precizat in regulamentul promotiei. La finalul perioadei de valabilitate a promotiei se va stabiilii Unibet clasamentul final si premiile se vor acorda conform cu grila de premiere disponibila pe pagina promotiei.

 

Relevant news