Avantajul terenului gazda

Fie ca va pricepeti sau nu la pariuri sportive sau mai bine zis daca vreti sa pasiti in acesta lume plina de suspans si adrenalina are fi bine sa cunoasteti cateva aspecte care va pot ajuta inca de la inceput sa aveti o rata de succes ridicata la pariuri sportive. Cand pariati pe un sport in care se intalnesc doua echipe, un amanunt de care multa lume uita, trebuie sa aveti in vedere avantajul terenului propriu. Suntem convinsi ca a-ti vazut multe partide in care o echipa mai modesta reuseste sa obtina un rezultat bun in fata unei echipe mai bine cotate, doar pentru simplu fapt ca joaca acasa, mai bine spuns pe terenul propriu. Sentimentul de echipa gazda la un eveniment sportiv poate conferii un plus de moral si incredere jucatorilor si-i determina sa presteze un joc mai bun in fata oricarui adversar ar venii in vizita.

Sa ne amintim de cateva partide de fotbal cu ar fi Malmo FF vs Juventus de acum ceva vreme din cupele europene, cand multa lume nu acorda sanse suedezilor sa se impuna pe teren propriu. Ei bine, asa s-a si intamplat Malmo FF a invis pe Juventus si daca ne uitam la istoricul pe teren propriu al acestei echipe suedeze veti vedea ca multe alte echipe celebre din campionatul intern dar si intercluburi nu au reusit sa obtina un rezultat pozitiv. Sa fie oare avantajul terenului gazda de vina!!!

Avantajul terenului gazda este un aspect care este studiat de multi pariori profesionisti si luat in calcul cand pariaza pentru ca sunt sezone intregi in care echipele gazda castiga dupa timpul regulamentar in proportie de 50%-55% din partide ceea ce la o cota medie de peste 2.50 ofera o paine buna de mancat din pariuri pentru cine a sesizat acest aspect. Ca sfat sa urmariti si sa vedeti cate victorii ale gazdelor sunt in fotbalul american mai precis in NFL si sa va faceti o idee de cum sa folositi acest avantaj pentru propriile pariuri.

Relevant news