Pariuri gratuite pe meciurile europene

Cand vine vorba de pariuri gratuite toti pariorii sunt prezentii stiind ca si acestea reprezina inca o sansa in plus sa castige bani. In prezent au inceput tururile de calificare pentru faza grupelor atat la Champions League cat si la Europa League. Aceste partide au generat o serie de promotii mai pe la toate casele de pariuri online, cele mai cautate fiind promotiile cu pariuri gratutie.

O promotie eleganta care ofera pariuri gratuite in valoare de 50 ron pentru meciurile europene gasim la Winmasters, prima casa de pariuri online ce a obtinut licenta de functionare legala conform specificatiilor ONJN. Participarea la aceasta promotie se face prin apasarea butonului “Particip” aflat pe pagina aceasteia. Apoi trebuie sa plasezi un minim de 5 pariuri live sau inainte de meci la o cota mimina pe pariu de 1.75. Premiul poate creste in functie de numarul de runde de calificare la care participati. Puteti incasa pana la 100 ron pe runda daca participati atat la partidele tur, cat si cele retur.

Trebuie sa stiti ca promotia se adreseaza doar pariorilor din Romania si pot participa inclusiv cei care nu au cont de Winmasters deschizand unul in cateva minute si putand participa fara probleme. La plasarea pariurilor va recomandam sa lasati un interval de cca 5 minute intre ele pentru a se inregistra corespunzator in sistem.

read more: Bet365 apostar

Relevant news