De ce este recomandat sa pariezi pe echipele in forma

Aceasta strategie are nevoie de mai multe informatii decat cele bazate pe statistici pure (care sunt adesea irelevante atunci cand vine vorba de performanta prezenta si asteptata a unei echipe).

Principiul acestuia este de a identifica si de a obtine cat mai multe informatii despre asa-numitele echipe din linia a doua, care propun in mod corespunzator un rezultat bun intr-un sezon. Un exemplu bun pentru acestea sunt echipele mai mici si anterior mai slabe dintr-o liga nationala, care si-au exprimat dorinta la inceputul sezonului de a ajunge la o Liga Europa sau chiar pozitia Ligii Campionilor la final, in spatele sau impreuna cu armele mari ale ligii . Aceste echipe sunt caracterizate de jucatori cheie recent dobanditi, accentul lor pe aparare si 1-2 atacanti de calitate, mai multi pe care nu si le pot permite, din cauza bugetului relativ redus.

Ideea principala a strategiei este ca aceste echipe nu isi pot permite sa piarda puncte cu cele mai slabe, asa ca sunt aproape sigure ca vor castiga sau vor atrage meciuri cu astfel de echipe, sa aiba impuls si suficiente puncte pentru a le face accesibile la pierderi punctuale destul de inevitabile. cu echipele mai mari. Casele de pariuri ii judeca de obicei prin performantele lor trecute si atribuie cote mai mari castigului sau egalului lor decat forma prezenta si aspiratiile lor le-ar impune. Imi place mai ales sa le iau cand joaca o echipa mai mica, dupa ce am pierdut un meci cu o arma mare. In aceste ocazii, acestia sunt mai degraba fara mila sa le arate actionarilor ca sunt capabili sa faca sarcina si sa isi atinga obiectivele stabilite. Aceasta strategie functioneaza, de asemenea, pentru echipele din liga a doua care au avut o performanta proasta in prima liga din sezonul precedent si isi propun sa ajunga acolo.

Relevant news