Folosirea strategiei de pariere sub pe goluri

Am castigat cativa ani la casele de pariuri online. Cred cu adevarat ca cercetarea statistica si cautarea in sus a informatiilor despre adversari este importanta in alegerea unei parti. Imi place sa pariez pe tenis si pe toate sporturile. Pentru mine, este cel mai distractiv de vizionat, iar turneele sunt pe tot parcursul anului.

Evit sa pariez pe spread si, de obicei, sa stau cu linii de bani favorabile. Castigurile castigate sunt tot ce trebuie sa fac in bani. Spread-urile sunt numere calculate de baieti intelepti si absolventi de doctorat. Nu le poti bate mult. Dar acum pentru strategia mea actuala ….
Un cuvant, parlay. Multi jucatori profesionisti va vor spune ca parlaying-ul este cel mai rau lucru pe care il puteti face. Dar din moment ce evit pariurile pe spread-uri trebuie sa-mi dau seama de o modalitate de a castiga cel putin aproape de ceea ce risc. Pentru a utiliza aceasta strategie, brosura dvs. trebuie sa aiba o varietate larga de pariuri live pe fotbal.
Fac un singur joc despre care ma simt foarte puternic (de obicei la -300 sau mai mult). Pariez meciul cu un cuplu (sau mai mult, daca doresti) de a juca live in jocurile de fotbal. Jocul in joc este goluri totale in meci. De obicei, sambata si duminica sunt cele mai bune zile pentru aceasta pariere, deoarece exista un numar foarte mare de jocuri la care puteti urmari. Caut jocurile de peste 70 de minute care sunt fie remiza 0-0, fie 1-0. Apoi caut optiunea de pariere in joc pentru golurile totale in meci. Pun pariu pe golurile totale in meciul sub 2,5 daca scorul jocului este 1-0 si sub 1,5 daca este 0-0. Aceste cote nu sunt rele si de obicei se afla in jurul valorii de minutul 70 intre -1000 si -1200. Am gasit doua meciuri de genul acesta si am parlat-o cu jocul despre care ma simt puternic pentru acea zi. Logica mea este simpla. Competitia trebuie sa fie o latura apriga si defensiva, ambele echipe trebuie sa fie pregatite. Cu toate probabilitatile, inca doua goluri marcate in ultimele 20 de minute sunt improbabile. Si fiti siguri ca am castigat mai multe pariuri decat pierdem cu acest tip de strategie. Daca pariati 10 dolari pe 3 meciuri la cote (-300, -1200, -1200) veti primi in continuare aproximativ 7 dolari daca castigati.
Amintiti-va nimic nu este o incuietoare, este, dupa toate, jocurile de noroc. Dar aceasta metoda destul de conservatoare de pariere castiga bani de 7 ori din 10. Daca pastrati aceasta metoda peste cateva luni, veti vedea tot ce va depuneti majorarea. Din nou, este conservator, un fel de fonduri mutuale pe piata bursiera. Dar, de cele mai multe ori, toate strategiile care functioneaza vor fi conservatoare, nu cu risc ridicat. Nu veti dubla banii intr-o zi cu aceasta strategie. Dar veti primi returnari pe care va puteti mandri dupa cateva luni. Nu exista numere si calcule fanteziste in aceasta strategie, doar logica rezonabila. Mult noroc tuturor sportivilor de acolo! Relaxarea fericita!

Relevant news