Meciul secolului – Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao

Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao este cel mai asteptat meci de box al secolului. Este cel mai asteptat meci de box intrucat reprezinta o batalie intre doua tipuri diferite de boxeri si mentalitati de a boxa.

Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao este evenimetul momentului, aproape peste tot acest meci de box este adus in vizor si se face lobby pentru el. Chiar daca in Romania partida de box Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao se va putea urmarii in direct duminica dimineata suntem siguri ca sunt multi pariori care asteapta cu inters acest eveniment sportiv pentru a paria pe el. Inainte de a ne spune propria parere despre acest meci vom face cateva precizari despre cei doi boxeri.

Case de pariuriMayweather F. J. Pacquiao M.Bonus
1,50 2,88 150,- RON - Unibet înregistrare »
1,45 2,75 100,- RON - Betclic înregistrare »
1,50 2,75 400,- RON - Sportingbet înregistrare »
1,57 2,75 William Hill înregistrare »

Floyd Mayweather, Jr. este campionul la zi al divizie 5 din liga mondiala de box, in timp ce Manny Pacquiao este campionul divizie 8 din liga mondiala de box. Ca orice meci de box, Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao se pregateste cu ceva vreme inainte de a se ajunge la partida propriu-zisa. Are loc o negociere intre cele doua tabere care reprezinta sportivii, se fac o serie de intalniri prealabile, urmand ca apoi sa se ajunga la oficializarea evenimetului.

Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao se va desfasura in mai putin de doua zile iar timp suficient nu prea este pentru a discuta despre analize detaliate ale partidei de box. Important sa stiti este faptul ca se intalnesc doua personalitati diferite ale lumii box-ului, fiecare avand armele sale pregatite pentru a castiga meciul secolului.

In viziunea noastra meciul secolului va fi o surpriza pentru toti si castigatorul va fi Manny Pacquiao pentru ca acesta isi doreste sa dea o palma personalitatilor arogante din lumea box-ului precum este Floyd Mayweather, Jr..

Floyd Mayweather, Jr. vs. Manny Pacquiao Manny Pacquiao castiga partida @ 2.88

Relevant news