Derby fun

In fiercare saptama si la fiecare etapa din orice campionat de fotbal si la orice nivel exista cel putin o partida care sa fie considerata derby. Ce minunat ar fi ca aceste partide derby sa fie adunate intr-un singur loc si sa puteti paria pe ele. Acest lucru este acum posibil si locul de desfasurare se numeste Efortuna.

Efortuna a creat o competitie speciala in care pariorii mizeaza pe cele mai importante derby-uri de la finalul fiecarei saptamani si se intrec si intre ei pentru a castiga premii sub forma de freebet. O prima si esentiala conditie pentru a participa la competitia derby fun este sa detineti un cont de pariuri valid pe Efortuna. Chiar daca nu detineti unul puteti participa la aceasta competitie dupa ce va creati unul nou, competitia fiind deschisa oricarui parior, fie existent, fie nou venit.

Partciparea se face de pe pagina concursului unde sunt disponibile din timp partidele derby ce se inscriu in concurs in saptamana respectiva. Cel mai important aspect al acestui concurs este faptul ca nu te costa minic sa participi. Practic pariezi fara sa folosesti banii din cont.

In calitate de participant la acest concurs ai dreputul sa pariezi zilnic pe cate o partida din cele eligibile plasand un pariu pe scor corect si unul pe pronostic clasic de tip 1,X sau 2. Scorurile corecte ghicite iti aduc 3 puncte, iar pronosticul corect cate 1 punct. La finalul perioadei de concurs se intocmeste un clasament general si primii 10 pariori in oridinea punctajelor vor fi premieiti cu freebet-uri valorice in functie de pozitia ocupata in clasament.

Te invitam pe Efortuna sa descorepi toate detaliile acestei promotii.

Relevant news