Pariu sansa la Winmasters

Toti pariorii incearca sa joace cat mai protejat si indiferent cate rezultate ies de pe bilet sa castige ceva. Mai pe scurt este vorba de pariul sansa pe care toti il cunosc. Acest pariu sansa are mai multe forme in lumea pariurilor si conditii minime pentru a va incadra la el.

Spre exemplu cel mai consacrat model al acetui tip de pariu este un bilet cu 11 selectii la o cota minima de 1.25 per selectie. La un asemenea numar de selectii pe talon, cota acumulata este maricica si chiar si cu o miza modesta ai un castig bun. Daca se intampla sa pierzi un meci din aceste selectii,vei primii inapoi doar 10% din castigul ramas, deci tot te alegi cu ceva.

Se pare ca numarul de selectii este destul de mare si sansele de a prinde un asemenea bilet sunt destu de meci. Daca vrei un bilet sansa cu numar mai mic de selectii, te invitam sa iei parte la o promotie speciala de la Winmasters adresata tuturor jucatorilor pasionati de bilete sansa.

Pe Winmasters biletul sansa porneste de la minim 5 selectii tot la o cota de 1.25. Am spune ca in acest caz sansele de a castiga un bilet sunt mult mai mari decat la cele cu minim 11 selectii.

more: Bet365 apuestas

Relevant news