888sport

Bonus

1000 RON bonus

Înregistrare Înregistrare
Prezentare generală
  • Licenta: România
  • Adresa web: Netbet.ro
  • Interfata in limba Română: Da
  • Suport clienti in limba Română: Da
  • Conturile clientilor in valuta locala sau RON: Da

In spatele casei de pariuri 888Sport, se afla cel mai renumit si prestigios 888 Holdings PLC. In 2008, departe de platformele de poker si cazinouri deja consacrate, pariurile sportive au fost introduse de companie. 888Sport si-a stabilit reputatia ca furnizor de pariuri serioase si atractive.

In ceea ce priveste selectia sa de pariuri, 888Sport poate tine pasul cu cei mai buni case de pariuri din activitatea de pariuri sportive. In mod semnificativ, peste 30 de sporturi diferite sunt oferite zilnic in program. Clientii pot alege dintre cele mai bune 40.000 de single-uri in fiecare zi, astfel 888Sport se afla in grupul absolut absolut in comparatie cu competitia. Ca la multe alte case de pariuri, fotbalul este sportul dominant al selectiei de pariuri din 888Sport.

Cu toate acestea, furnizorul de pariuri nu are doar in programul sau cele mai importante ligi europene, cum ar fi Premier League, Bundesliga, Primera Division si serii precum Champions League si Europa League. La 888Sport sunt ingrijite si fanii unor ligi mai exotice. Pe glob, se pare ca exista o tara sau o liga care nu apare in ofertele de pariuri de fotbal din 888Sport.

Sunt fost posibile pariurile pe meciurile din Honduras, Japonia, Maroc, Peru, Romania, Venezuela, Australia, Vietnam sau Chile. In ciuda unei concentrari vizibile asupra ligilor din Marea Britanie, portofoliul de pariuri de fotbal din 888Sport este de asemenea excelent pentru pasionatii de pariuri din toata Europa si la diferite niveluri.

Casa de pariuri ofera pariuri pana la diferite ligi inferioare, cupe regionale si chiar divizii de juniori. In cazul in care, de asemenea, dispuneti de cunostinte speciale ale expertilor sau sfaturi locale, 888Sport este casa de pariuri ideala pentru pariurile dvs. de fotbal. Apropo, pariuri speciale sunt, de asemenea, oferite in mod regulat pentru concedieri si transferuri ale managerilor.

Dincolo de fotbal, sporturile populare precum tenisul, baschetul si hocheiul pe gheata sunt prezente mai ales in selectia de pariuri sportive din 888Sport. Mai mult decat atat, li se alatura disciplinele importante din SUA precum baseball-ul si fotbalul american, precum si boxul, golful, cricketul, snooker-ul, sagetile, handbalul, voleiul, sporturile de iarna, sporturile cu motor, curse de cai si chiar sporturi cu franjuri precum surf sau sah. . In general, putem saluta doar selectia de pariuri din 888Sport!

Ofertele de pariuri live oferite de clientii 888Sport sunt puternic catre ofertele premergatoare meciului. In consecinta, pariurile pe fotbal domina si aici. Optic, optiunile de pariuri live sunt foarte bune si sunt clar integrate in site-ul web. Laudarea trebuie sa fie facuta fara o consola separata de pariuri live. Astfel, selectia de pariuri ramane compacta si usor de utilizat.

Pe langa meciurile actuale de fotbal de pe glob, pariurile in tenis live ocupa un spatiu mare. In timpul recenziei noastre, ceea ce ne-a atras atentia foarte pozitiv este faptul ca 888Sport nu se limiteaza la meciurile din ATP si WTA Tours. Agentia de pariuri ofera pariuri si la meciurile de turnee ITF si turnee Challenger „mai mici” pe tot parcursul anului. In plus, baschetul, hocheiul pe gheata, handbalul si voleiul sunt cele mai importante sporturi ale segmentului de pariuri live. Este, poate, o rusine, insa, ca functia populara Cash Out, care este folosita pentru a iesi prematur la pariuri live, nu este inca oferita.

1000 RON bonus

Înregistrare Înregistrare