Mod de calculare al pariurilor in sistem

Noi insine suntem fani ai pariurilor de sistem si ale strategiilor de pariuri sportive care se ocupa de pariurile de sistem. Acestea sunt o modalitate populara de a te acoperi atunci când construiesti multipli, deoarece pariurile de sistem sunt o versiune avansata de acumulatori.

Ca un punter, suntem siguri ca ati experimentat deja pariuri pe sistem. Suntem siguri ca ati fost in pozitia de a fi construit un acumulator cu aspect de succes, doar pentru a vedea ca totul se prabuseste, deoarece doar un pariu al pariului nu a reusit.

Daca ai fi schimbat acumulatorul drept cu un pariu de sistem, atunci ai fi luat o anumita acoperire asupra optiunilor tale. Cu un pariu de sistem, dezastrul de a pierde miza nu s-ar fi intâmplat daca un singur picior ar fi esuat. Cu un pariu de sistem in exemplul de mai sus pe un acumulator cu patru picioare in el, de exemplu, ai fi câstigat bani sau cel putin nu ai fi pierdut atât de mult in niciun caz.

Rezultatul exact depinde de sistemul ales si de sansele selectiilor din cadrul acestuia. In general, un pariu de sistem este mai profitabil cu cote mai mari, deoarece atunci probabilitatea ca unele sfaturi sa fie incorecte este mai mare. Daca este necesar, puteti adauga cote mici ca bancheri la pariul dvs. de sistem.

Calculele sunt relativ complicate si necesita mult timp, de aceea am dorit sa va oferim un calculator de pariuri de sistem, astfel incât, inainte de a plasa pariu pe sistem, sa va puteti da seama cum sa il plasati cel mai eficient.

Incercati doar cu sistemul preferat si veti vedea câte sfaturi trebuie sa fie corecte pentru a obtine un profit!

Relevant news