Mega pariu la finala Cupei Regelui

Cupa Regelui din Spania isi va afala la finalul acestei saptamani castigatoare. Un asmenea eveniment merita un mega pariu care este oferit in prezent de Betfair. Mega pariul este reprezentat de o cota de 4.0 pe victoria Barcelonei importiva celor de la Alaves. Acest mega pariu este cu un grad ridicat de realizare deoarece ar fi singurul trofeu pe care Barcelona in poate castiga in acest sezon fotbalistic care se apropie cu pasi repezi de final. Este clar ca echipa Barcelonei va fi motivata sa castige aceasta finala si este posibil ca si pariorii ce nu au inca un cont de pariuri sportive pe Betfair sa castige easy money la acest eveniment sportiv.

Pentru inceput doritorii trebuie sa indentifice aceasta promotie pe Betfair si sa acceseze formularul de inregistrare disponibil prin apasarea butonului “inregistreaza-te acum”. Pe formularul care se va deschide trebuie mentionat in casuta destinata codurilor bonus urmatorul cod promotional ZFBN15. Acest cod are rolul de a activa mega pariul la cota de 4.0 pe victoria Barcelonei.

Ulterior trebuie sa efectuati o depunere de 50 ron pe care sa-i mizati pe victoria echipei din Barcelona la cota din oferta. Un eventual castig se va distribuii intre portofelul principal si cel bonus in funcite de diferenta dintre cota obisnuita si cea din promotie.

Relevant news