Primul pariu fara risc din Champions League

Credem ca va era dor din nou de faza grupelor din Champions League si evident de cele mai tentante promotii care pot fi generate de casele de pariuri online in baza partidelor care vor fi in acest sezon.

Tanara casa de pariuri Gameworld ne ofera primul pariu gratuit pe partidele din Champions League incepand cu ziua de marti cand vom avea un meci pe care multa lumea in vedea ca pe finala de la finele acestei competitii.

Partida aleasa pentru pariul gratuit este cea dintre Barcelona si Juventus. Pariorii pot alege orice selectie din oferta pre-meci pentru aceasta confruntare si plasa un pariu cu o miza de minim 50 ron. Dupa cum vedeti pe Gameworld nu se tine cont deocamdata la promotii de cota minima pe care sa pariati si ar fi bine sa dati curs promotiilor acestei case de pariuri pana se va introduce o limita de cota, avand astfel sanse sporite la castig.

Pentru a participa la aceasta promotie cu pariu gratuit trebuie sa aveti cont la Gameworld, sa aveti cont miza mina pentru promotie, daca nu sa efectuati o depunere cu minim 50 ron. Pariul gratuit maxim care se acorda in caz ca partida se termina cu scor alb, iar pariul vostru este necastigator este de 250 ron.

Pariul gratuit se va returna in cont pana cel tariu a doua zi seara de la data plasarii pariului initial, iar suma returnata se va supune termenilor si conditiilor in vigoare la aceasta casa de pariuri online.

Relevant news