Baumbet

Bonus

500 RON bonus

Înregistrare Înregistrare
Prezentare generală
  • Licenta: România
  • Adresa web: baumbet.ro
  • Interfata in limba Română: Da
  • Suport clienti in limba Română: Da
  • Conturile clientilor in valuta locala sau RON: Da

La Baumbet exista aproximativ 30 de sporturi diferite pentru a alege. Astfel, casa de pariuri in selectia sporturilor poate concura si cu principalii furnizori de pe piata. Acestea includ unele sporturi exotice, cum ar fi arte martiale mixte sau Pesäpallo, dar si popularul sport american Nascar. De asemenea, numeroase e-sporturi se alatura si portofoliului. Oferta este completata de pariuri politice si corporative. Cu toate acestea, fotbalul preia rolul principal. Din nou, oferta nu lasa nimic de dorit – pariurile de la Bahrain la Oman sunt posibile. Adancimea selectiei de pariuri este mai mult decat ordonata, cu aproximativ 200 de pariuri suplimentare la jocurile Bundesliga.

O privire la oferta pariurilor live ale Baumbet arata ca designul a fost bazat pe un format nou care nu mai este disponibil in alta tara momentan. De asemenea, oferta de pariuri live este ingrijita, dar nu poate concura cu cei mai mari furnizori de pe piata. Cu toate acestea, plictiseala nu apare, deoarece pariurile sunt oferite non-stop. Din pacate, nu exista fluxuri disponibile.

Cotele sunt la un nivel decent. In special in evenimentele populare, Tipsterio ar putea descoperi cote mari. In special in jocurile din Liga Campionilor sau jocurile de top din marile ligi ronopene se gaseste in Baumbet o sansa mare de pana la 96 la suta. Acest lucru continua, de asemenea, cu pariurile tenis. De aceea, Baumbet este un element indispensabil pentru pasionatii de tenis. Sansele conving, de asemenea, prin echilibrul lor, intrucat nici favoritele, nici strainii nu sunt favorizate in mod decisiv.
Bonus Baumbet

Baumbet se bazeaza pe noii sai clienti pe un pariu gratuit. Aceasta este 100% si sunt posibile pana la 100 de ron. Depozitul minim pentru primirea bonusului este de 10 ron. Aceasta depunere trebuie facuta in termen de 14 zile de la deschiderea contului. In acest timp, un pariu in suma bonusului trebuie plasat la o cota minima de 2,0. Daca a fost plasat, pariul gratuit va fi creditat in cont. Inainte de a avea loc plata, bonusul trebuie sa fie jucat cu un pariu combinat (cel putin doua jocuri la cota 1.6). Acest lucru trebuie facut in termen de sapte zile, altfel expira bonusul. In plus, Baumbet ofera un „bonus inapoi” pentru jocurile din Liga Campionilor. Recent, exista o asigurare combinata.

Serviciul clienti este disponibil 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Prin chat live, clientii primesc un raspuns util in cateva minute. De asemenea, un serviciu de posta si o linie telefonica telefonica sunt oferite. In plus, exista o sectiune de intrebari frecvente pe pagina principala, care nu lasa aproape nicio intrebare.