Rotiri gratuite pe mobil

Sa joci jocuri de noroc online din fata propriului calculator este un privilegiu de care se bucura din ce in ce mai multi pasionati de jocuri de noroc, dar din pat tinand in mana un telefon mobil este deja fita. Acum depinde de ficare cat de fitos vrea sa fie, dar va spunem noi ca fitele voastre vor fi rasplatite pe masura de catre companiile de jocuri de noroc online.

Pariatul pe mobil sau orice alta activitate ce are lagatura cu jocurile de noroc este recompensata diferit de fiecare brand in parte, fiecare axandu-se pe cele mai bune servicii ale sale. Spre exemplu pe Unibet daca jucati jocuri de slots de pe mobil primiti rotiri gratuite. In fiecare saptamana aceasta promotie are un numar finit de jocuri de slots care va garanteaza 10 rotiri gratuite.

Daca doriti sa primiti cele 10 rotiri gratuite trebuie sa rulati cel putin 50 RON la unul din urmatoarele jocuri de slots in fiecare duminica:

  1. Super Flip
  2. Dracula
  3. Twin spin
  4. Leprecan goes to Hell
  5. Gemix

Rotirile gratuite vor fi creditate in contul dvs. in urmatoarele 72 de ore de la momentul indeplinirii conditiei de rulaj. Va recomandam sa verificati periodic contul pentru a vedea daca au fost creditate rotirile.

Cele 10 rotiri pot fi folosite doar la jocul recomandat in promotie, in acest caz Super Flip.

more info: Bet365 apuestas

Relevant news